1. Konkurso dalyvis, atsiųsdamas nuotrauką GRYNAS.lt konkursui, savo laišku patvirtina, kad sutinka su taisyklėmis, tuo pačiu patvirtina, kad jis turi visas teises į publikuojamą nuotrauką ir prisiima visą atsakomybę dėl nuotraukos autorinių teisių.

2. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

3. Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.

4. Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia GRYNAS.lt teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra. Nuotrauka tampa portalo nuosavybe.

5. Nugalėtoju skelbiamas nuotraukos autorius, už kurio nuotrauką balsavo daugiausia GRYNAS.lt komisijos narių. Jei vyksta skaitytojų balsavimas, nugalėtoju skelbiamas daugiausiai balsų surinkusios nuotraukos autorius.

6. Cookie (sausainėlių) trynimas balsavimo metu laikomas sukčiavimu. GRYNAS.lt redakcija pasilieka teisę šalinti nesąžiningai iš vieno IP surinktus balsus.

7. Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai GRYNAS.lt lankytojus savo puslapyje.