DELFI skaitytojas Lukas Petrošius papasakojo, kad savaitgalį itin pasisekė jo iš JAV parvykusiam krikštatėviui Vytautui Tamašauskui, kuris vos per porą valandų pririnko glėbį baravykų.

„Vytas grįžo į tėviškę iš Amerikos, Čikagos, aplankyti artimųjų, giminių ir draugų. Tauragėje draugai neleido nuobodžiauti ir štai poros valandų užteko šitam grožiui surasti Balskų miškuose, – pasakojo Lukas. – O parašyti, atsiųsti nuotrauką ėmiausi, kai mama šįryt parodė vakarykštį lobį.“

Grybų derliumi šiemet gali pasidžiaugti ir telšiškiai.

„Pamačiau, kad jau grybai ne tik mano tėviškėje, bet ir Telšiuose. Matyt, kaip ir pernai, Žemaitijos regionas bus aplenkęs derliaus ankstumu, o gal ir kiekiu Dzūkiją“, – džiaugėsi DELFI skaitytoja Vita, atsiuntusi nuotraukomis, kuriose užfiksavo gausų dviejų dienų laimikį.

Mėgstate grybauti? Galite pasidžiaugti derliumi? Kviečiame Jus atsiliepti – kur šiemet radote grybų, kur jų nėra, kur jų geriausia ieškoti? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)