Gražu žiūrėti, kaip šis šunelis valdo riedlentę. Jis taip pat moka pagauti kamuolį su priekinėmis letenomis, stovėdamas ant dviejų užkalinių kojų. Negana to, Harry moka dėlioti puodelius vieną ant kito pagal jų dydį ir sugeba šeimininkams atnešti korespondenciją.

Labradoro šeimininkė Christina pasakoja su savo augintiniu dirbanti po keturias valandas per savaitę pastaruosius trejus metus, kad jos keturkojis galėtų išmokti naujų triukių.

„Kai Harry buvo keturių mėnesio amžiaus, nuolat intensyviai lodavo ir jam reikėjo išmokti save suvaldyti, - britų dienraščiui pasakojo šuns šeimininkė. - Aš jį nusivedžiau į dresūros pamokas ir man treneriai pasakė, kad šis šuo labai protingas dėl to tiek daug ir loja. Iš pradžių nepatikėjau jų žodžiais, bet jie man įrodė, kad aš klystu. Mano augintiniui tiesiog reikėjo rasti užsiėmimų, kurie stimuliuotų jo protą, dabar jis daugumą triukų atlieka dėl to, kad jam tai daryti smagu“.

Christina sako, kad mėgstamiausias jos augintinio užsiėmimas vis dėlto yra ne važiuoti riedlente, o dėlioti puodelius vienas ant kito pagal dydį. Sumanų labradorą šeimininkė už gražius triukus nepamiršta palepinti jo mėgstamiausiu kepenų pyragu.

„Šiuo metu Harry mokosi groti vaikišku fortepionu, neįtikėtina, kiek daug šis šuo sugeba padaryti – jis itin mielas ir energingas bičiulis“ , - savo augintiniui gerų žodžių negailėjo britė.