„Labai džiaugiuosi jaunimo iniciatyva formalizuoti santykius, taip atsiranda aiškumas ir galimybė auginti bendradarbiavimą, inicijuoti naujus projektus ar apjungus jėgas įgyvendinti daug didesnio masto jau esamas iniciatyvas. Viskas, kas aplink vyksta, ir yra politika, visi veiksmai yra lemiami politinių įvykių ar asmenybių, nuo to atsiriboti neįmanoma, jeigu mums iš tikrųjų rūpi Lietuvos gerovė“, – teigia organizacijos DAROM vadovė Roberta Ažukaitė.

Susitikimo metu organizacijos DAROM vadovė įteikė organizacijoms savanorystę DAROM organizacijoje atspindinčius pažymėjimus. Daugiau informacijos apie DAROM savanorio pažymėjimus rasite ČIA.

Visgi šiais metais yra ir daugiau naujovių. Viena jų - DAROM savanorio pažymėjimas. Pakanka registruojantis pažymėti keliose akcijose esi dalyvavęs ir unikalus pažymėjimas tavo! Šią galimybę gali gauti tiek eiliniai akcijos savanoriai, organizacijos nariai, tiek nevyriausybinės organizacijos, įmonės, valstybinės įstaigos ir t.t. Pažymėjimo tikslas yra indentifikuoti tikruosius gamtos, savanorystės bei pilietiškumo mylėtojus, nuolat su jais kontaktuoti, kviesti į renginius bei suteikti atitinkamas nuolaidas iš organizacijos rėmėjų (nuolaidas paslaugoms).

„Siekiame dar iki akcijos paskelbti kokį nuolaidų paketą galime pasiūlyti mūsų DAROM tinkle prisiregistravusiems žmonėms. Tiesa, savanorių pažymėjimų išdavimo laikas ribotas ir veiks tik tam tikrą laiką po akcijos, tad pasinaudoti galimybe skatinu jau dabar“, – teigia organizacijos DAROM vadovė Roberta Ažukaitė.

Savanorių pažymėjimus gauti jau yra norą pareiškę darželiai, mokymų įstaigos, nevyriausybinės organizacijos, valstybinės įstaigos, įmonės ir t.t.

„Mūsų vaikų priežiūros centras nuolat dalyvauja DAROM akcijose, smagu, kad atsirado toks dalykas, kuris oficialiai patvirtins, kad visa mūsų įstaiga bei mūsų mažieji auklėtiniai yra patys tikriausi akcijos DAROM savanoriai“ - džiaugiasi VšĮ „Jolitos darželis“ vadovė Jolita Babachinienė.

Primename, kad šių metų akcija DAROM vyks balandžio 25 d visoje Lietuvoje.