Filmukas nufilmuotas Luizianoje (JAV), matomas aligatorius yra prijaukintas ir įpratęs būti šeriamas maistu. Ant kranto žmonės padėjo žalios vištos gabalų, jų ir siekia iš vandens išlindęs aligatorius. Katė dar bando kelis kartus jį grybštelti, tačiau šis į tokias provokacijas nereaguoja. Paėdęs mėsos, jis ramiai sau atgal pasineria į vandenį.

Vis dėlto jeigu tai būtų krokodilas, jį stebėjusiam katinui būtų pasibaigę kur kas blogiau.

Interneto komentatoriai niršta, kad žmonės, filmavę šį siužetą, neturėjo prileisti katės taip arti arba tiesiog ją nuvyti šalin, nes tai per daug pavojinga. „Nekenčiu žmonių, kurie taip elgiasi“, - rašo viena internautė.

Kitas komentatorius atsako: „Tiesą sakant, Antikos laikais egiptiečiai kates naudojo rūmų sargybai, nes buvo tikima, kad jos geba „susikalbėti su ropliais“. Yra nemažai dokumentinės medžiagos, kur krokodilų ar aligatorių dvikovos su katėmis baigiasi pastarųjų naudai, kai katės sugeba apginti savo teritoriją“.

Kviečiame pasižiūrėti šį vaizdo siužetą, kuris sudomino per 3 mln. internautų ir įvertinti patiems, ar toks žmonių elgesys drąsus ar labiau kvailas: