1. Dvigalvis kačiukas

Kačiukas gimė veterinarijos klinikoje Australijoje, kai jo motina kentėjo nuo gimdymo komplikacijų. Mažas, į delną telpantis kačiukas, buvo vienas iš trijų jauniklių, tačiau kiti deformacijų nepatyrė. Pasaulyje maždaug vienas iš milijono katinų gimsta su dviem galvom.

2. Dvigalvis driežas

Driežas surastas 2008 metais Kinijoje. Šis driežas buvo apie 10 centimetrų ilgio, jis ropoja lėtai ir gali judėti į priešingą pusę nesukdamas galvos.
Dvigalviai gyvūnai

3. Dvigalvė kiaulė

Šios kiaulės gimimas Kinijoje sukėlė didžiulį ažiotažą. Keista, bet ši kiaulė gimė 2007 metais, kurie buvo kiaulės metai. Kiaulė gimė mažoje provincijoje, svėrė 1,5 kilogramo.
Dvigalviai gyvūnai

4. Dvigalvis pitonas

Keistas dvigalvis pitonas surastas veterinarų komandos zoologijos sode Šri Lankoje. Abi galvos gali veikti atskirai ir gali valgyti. Pitonas buvo 25 colių ilgio.

5. Dvigalvis vėžlys

Dvigalvis vėžlys buvo rastas Floridoje. Vėžlį priglaudė gyvūnų glogos asociacija, kurios specializacija - reti gyvūnai. Dažniausiai vėžliai, gimę su deformacijomis, ilgai neišgyvena, tačiau tikimasi, kad šis gyvūnas gyvens ilgus metus.
Dvigalviai gyvūnai

6. Dvigalvis krokodilas

Šis unikalus dvigalvis krokodiliukas rastas fermoje Tailande 2001 metais.

7. Dvigalvė karvė

Ši karvė su dviem snukiais gimė Virdžinijoje, Jungtinėse Valstijose. Fermerių, kurie laiko karvę nuo gimimo, teigimu, nepaisant to, kad ji turi du veidus, ji yra labai miela.
Dvigalviai gyvūnai

8. Dvigalvė avis

Ši Islandijoje gimusi dvigalvė avis šokiravo visus gyvūnų mylėtojus. Gyvūnų žinovai teigia, kad dvigalvės avys yra labai retas atvejis ir jie yra girdėję vos apie kelis tokius gyvūnus. Avis neišgyveno, nes veterinarai suprato, kad ji negalės išlaikyti savo galvos.
Dvigalviai gyvūnai

9. Dvigalvis žiogas

Vabzdys turi dvi galvas, o tik viena iš jų yra raudona, tikriausiai tam, kad būtų atitrauktas priešo žvilgsnis nuo tikrosios. Nuotrauka padaryta kavos plantacijoje Kolumbijoje.
Dvigalviai gyvūnai

10. Dvigalvė žuvis

Ši mutavusi žuvis yra 2,5 kilogramų svorio. Du vaikinai sugavo šią keistą žuvį ežere, Kanadoje, vėliau ją parodė mokslininkams.
Dvigalviai gyvūnai