Veiksmas vyko Turkijoje. Šunelis buvo didžiulėje autostradoje ir nekreipdamas dėmesio į dideliu greičiu pro šalį lekiančius automobilius stengėsi nuo kelio nutempti savo partrenktą gentainį.

Auksiniam retriveriui pavyko nutempti kitą šunį į saugią šalikelę, tačiau jis jokių gyvybės ženklų nerodė, manoma, kad jau buvo miręs. Tačiau šuo kantriai gulėjo ir laukė, kol draugužis atsigaus.

Pastaruoju metu vis pasirodo istorijos apie šunų ištikimybę ir kaip jie gelbsti savo gentainius. GRYNAS.lt anksčiau rašė, kad spaudoje pasirodė už širdies griebiantis reportažas apie Rusijoje gyvenantį vokiečių aviganį, kuris nutempė nuo kelio partrenktą savo partnerę ir savaitę nuo jos nesitraukė.

Septynias dienas šuo nesitraukė nuo savo savo partrenktos partnerės ir nesusitaikė su mintimi, kad šios jau nebėra. Įvykio liudininkai teigė, kad patelė buvo partrenkta automobilio, o šią nuo kelio nutempė jos kompanionas. Jis nuolat savo letenomis krutino negyvą kūną, bandė šią sušildyti ir laukė stebuklo, bet, deja, šis taip ir neįvyko.