Skelbimą vyras pavadino „Nemokamai į bet kuriuos laukiančius namus“ ir jame aprašė geriausias ir blogiausias savo draugo savybes.

„Mano mergina nemėgsta mano šuns, biglio kalytės Molly, taigi turiu jai surasti naujus namus. Ji yra grynaveislė iš gero rajono, esu su ja ketverius metus. Ji mėgsta žaisti žaidimus, nors nėra visiškai ištreniruota. Ji yra ilgo plauko, todėl ją išlaikyti brangoka, ypatingai jai patinka sutvarkyti nagai. Visą naktį ji kiauksi ir vapsi, tačiau miega, kai aš dirbu. Valgo tik geriausią, brangiausią maistą. Niekada nepasitinka prie durų ir neapipila besąlygiška meile, kai grįžti namo. Nekanda, tačiau gali būti šykšti, nemaloni kaip velnias. Taigi... jeigu kažkas susidomėjote mano 30-mete savanaude, pikta mergina, mėgstančia auksą ir turtus, ateikite ir pasiimkite ją! Mes su bigle Molly norime jai surasti naujus namus kaip įmanoma greičiau“, - tokį skelbimo tekstą išplatina biglio šeimininkas.
Šmaikštus skelbimas, kad draugui ieškomi nauji namai/ Craigslist.org nuotr.

Šmaikštaus skelbimo autorius, įdėjęs savo biglio nuotrauką ir atvirai papasakojęs apie jos gerąsias ir blogąsias savybes, skaitytojus apgauna – iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jis iš tiesų ieško naujų namų savo keturkojui draugui, tačiau paaiškėja, kad į naujus namus jis nori atiduoti savo merginą.

Lieka neaišku, kaip į tokį skelbimą reagavo ne pačiais gražiausiais žodžiais apibūdinta mergina, tačiau bent jau biglis Molly gali lengviau atsikvėpti – jis lieka kartu su savo šeimininku.

Liepos 24 dieną skelbime atsirado atnaujinta informacija: draugė grįžo pas savo „veisėjus" (tėvus), taigi vyrukas kartu su savo šunimi ieško naujos merginos.

Jeigu ir jums teko patirti panašią situaciją, kai teko rinktis tarp draugų ir augintinių, kviečiame savo istorijas siųsti el. paštu pilieciai@delfi.lt