Seimo narys, žinomo krepšininko uošvis Remigijus Ačas savo „Facebook" paskyroje patalpino trumpą žinutę ir kelias žvejybos metu padarytas nuotraukas.

Jis pranešė, kad per septynias valandas buvo sugauta 50 lydekų ir 2 starkiai. Ir pusę tiek sugavo J. Valančiūnas.

Žvejyba vyko privačiuose Raseinių rajono, iš kurio yra kilusi žymiojo krepšininko sutuoktinė Eglė, tvenkiniuose. Vyrai savaitgalio žvejyboje naudojo spiningą.

Savaitgalį su Jonu žvejojo dar keli vyrai, tačiau krepšininkui sekėsi geriausiai.

„Jis yra labai azartiškas tokiems dalykams. Turbūt ir žvejojo daugiausiai iš mūsų visų. Mes žvejojom pasikeisdami, o jis jau kaip įlipo į valtį, taip ir neišlipo“, - pasakojo J. Valančiūno uošvis.

Krepšinio gerbėjams seniai žinoma, kad J. Valančiūnas yra aistringas žvejys. Štai ir prieš mažiau nei mėnesį, prieš išvykdamas į Lietuvą, lietuvis susiruošė į žvejybą Kanadoje.

„Prieš grįždamas namo į Lietuvą paskutinį kartą žvejojau Horono ežere. Laimikis buvo neblogas“, - socialinio tinklo „Facebook“ savo paskyroje rašė J. Valančiūnas.

Po atostogų Lietuvoje J. Valančiūnas prisijungs prie Jono Kazlausko treniruojamo Lietuvos rinktinės kandidatų būrio ir ruošis 2015 metų Europos krepšinio čempionatui. Pirmoji Lietuvos rinktinės stovykla vyks 2015 m. liepos 20 – 26 d. Palangoje.