Žygio dalyviai aplankys Maslauskiškių vandens malūną, gauruotųjų alksnių, skroblų augimvietes, raguvynus, atragius.

Šis žygio formatas patiks tiems, kurie nori praleisti pažintinį, bet nenuobodų pusdienį gražiausiose Raseinių rajono vietose. Tai puiki galimybė pasidžiaugti rudenine gamta, susipažinti su gamtos ir kultūros vertybėmis.

Žygeiviai į išvyką renkasi rugsėjo 12 d. 10 val. Maslauskiškių kaimelyje prie malūno. Numatoma žygio trukmė - 4 val. Pėsčiomis reikės įveikti apie 6 km.

Žygis įvyks nepaisant blogo oro, todėl būkite tam pasirengę. Tam, kad praleistas laikas būtų malonus, rekomenduojama su savimi turėti puodelį arbatai, avėti neperšlampamus batus ir dėvėti šiltus drabužius!

Tėveliai, kurie planuoja kartu su mažaisiais leistis į žygį, turėtų atsižvelgti į tai, jog vaikams iki 7 metų maršrutas gali būti kiek per sudėtingas. Dalyvio mokestis – 3 Eur, moksleiviams, neįgaliesiems ir pensininkams taikoma 50 proc. nuolaida.

Surinktos lėšos bus panaudotos pažintinio turizmo propagavimui. Išankstinė registracija iki rugsėjo 11 d. tel. 8-428-70330, 8-614-13399 (Vaidas Greičius), el. paštu dubysosrp@raseiniai.lt arba Dubysos regioninio parko direkcijoje adresu Jurbarko g. 35, Raseiniai.