Namelyje – visada ir viskas po ranka: lova, viryklė, spintelės, šaldytuvas, kriauklė, staliukas, kompiuteris ir t.t. Visa tai sutalpinta ant trijų motorolerio ratukų. Gyvenk ir žvenk, važiuok ir miegok!

Vokiečių dizaineris, kuriam pabodo be kompanijos po pasaulį trankytis įprastiniais kemperiais, sumanė susiprojektuoti štai tokį kompaktiškumo stebuklą ant ratų ir pavadino jį „Buffalino“ („Bizoniukas“). Tai – triratis minivenas, labai panašus į Azijoje ir Afrikoje tokias populiarias tuk–tuk rikšas.

Namelis ant ratų su visais baldais ir reikiama buitine įranga: sulankstomas guolis, kriauklė ir vandens čiaupas, šaldytuvas, šiukšlinė, drabužinė ir net sulankstoma džiovykla. Ir, žinoma, kampelis nešiojamam kompiuteriui.

Pramoninio dizaino darbais besiverčiantis vokietis Kornelijus Kormansas perdarė triratį motorolerį „Piaggio“ į triratį namelį ant ratų „Buffalino“, gana neprastai tenkinantį visus vieno žmogaus poreikius.

Dizaineris norėjo sukurti transporto priemonę, kuri teiktų didesnes logistinio lankstumo keliaujant galimybes. Žinoma, ne paskutinėje vietoje ir ekonomiškumas bei kuklios degalų sąnaudos.

„tuk–tuk“ namelis ant ratų