Katė Maša buvo tokia sumani, kad įlipo į dėžę ir apsivijo berniuką, kad jį sušildytų. Kūdikiui, kaip įtariama, yra ne daugiau nei 12 savaičių.

Daugiabučio kaimynė Irina Lavrova išgirdo garsų katės miaukimą, todėl iškart nuskubėjo link dėžės, nes pamanė, kad katei kažkas atsitiko, tačiau atidariusi dėžę išvydo kūdikį ir katę, kuri buvo jį apsivijusi.

„Galite tik įsivaizduoti mano šoką, kai pamačiau ją apsivijusią kūdikį toje dėžėje“, – žurnalistams pasakojo kaimynė, radusi katę.

Kūdikis tuoj pat buvo nuvežtas į ligoninę, katė dar bandė sekti nuvažiuojantį automobilį. Ligoninėje buvo nustatyta, kad kūdikis, nepaisant stingdančio šalčio, nenukentėjo ir yra sveikas.

„Katė buvo tokia sunerimusi, kai norėjome jį išvežti į ligoninę“, – pasakojo paramedikė Vera Ivanina.

Bandoma surasti ir kūdikio tėvus: vaikas buvo švariai aprengtas, dėžėje buvo papildomos sauskelnės ir kūdikių maisto.

Kūdikį išgelbėjusi katė Obninsko mieste tapo tikra įžymybe, vietiniai gyventojai už įvykdytą žygdarbį ją apdovanoja papildomu, skanesniu maistu.

Katę didvyrę galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)