Nusprendusi pasilepinti šviežiomis uogomis britė Sophie Bookey liko nusivylusi – jos laukė tokia staigmena, kad moteris žada kurį laiką aviečių iš viso nebepirkti. Kaip praneša „The Echo“, kurį cituoja mirror.co.uk, moteris aviečių indelį nusipirko parduotuvėje ir tik parsinešusi namo ir pradėjusi jas plauti kriauklėje, vienoje jų išvydo besirangantį šliužą.

„Šliužas buvo didžiulis. Buvo šlykštu, aš likau be žodžių, - žurnalistams pasakojo britė. – Šliužas buvo susisukęs vienoje iš uogų, todėl kas nors tikrai galėjo jo nepastebėti ir įsidėti į burną. Tai siaubinga“.
Nepaisant to, kad šliužas buvo tik vienas, mergina vėliau nebegalėjo paliesti nė vienos iš nusipirktų aviečių. Šliužą mergina įdėjo į specialų indą ir nunešė parodyti parduotuvės, kurioje įsigijo minėtų uogų, darbuotojams.

„Nuolat girdžiu apie produktus, kuriuos žmonės parsinešė iš parduotuvės ir ką nors nemalonaus juose rado, pavyzdžiui, bananuose vorą, tačiau iš tokios parduotuvės kaip „Marks and Spencer“ to nesitikėjau. Šis incidentas tikrai mane sulaikys nuo uogų ar vaisių šiame prekybos centre pirkimo“.

Savo ruožtu už incidentą atsakingo prekybos tinklo atstovai pirkėjos atsiprašė ir patikino, kad atlieka kaip įmanoma kruopščią produktų patikrą, tačiau retais atvejais tokių dalykų pasitaiko: „Imamės visų įmanomų veiksmų, kad vaisiai ir uogos būtų apsaugoti nuo nepageidaujamų vabzdžių ir vabalų, tačiau kartais jų gali pasitaikyti prekes pakuojant. Jeigu pirkėja įsigytas uogas pristatys atgal, mes tikrai grąžinsime pinigus“.