Padūkėlis šuo norėjo tik žaisti ir nė minutės nesėdėjo ramiai. Tiesą sakant, visų pirma jis norėjo atsiimti savo pavadėlį. Vyresnio amžiaus pranešėją Mike'ą Sobelį jis tąsė po visą studiją, tuo metu kai šis iš paskutiniųjų skubėjo išvardyti oro temperatūras.
Naujasis Raibulio šeimininkas Dennisas
Na, taip, jis atrodo šiek tiek nevaldomas, bet nieko tokio, ko mes iki šiol nematėme.

Galiausiai Raibulys trumpam nurimsta. Kodėl? Kad pabaigtų nugraužti savo pavadėlį! Tam mastifo mišrūnui prireikė tik kiek daugiau nei minutės. Pajutęs laisvę nenuorama pradėjo šokinėti ant M. Sobelio priekinėmis letenomis. 

Šuns pasirodymą nuo praėjusio trečiadienio, kai jis pasivogė visą orų prognozės žiūrovų dėmesį, jau paviešino daugybė žiniasklaidos kanalų, pradedant televizija CNN, portalu Buzzfeed.com ir baigiant garsiaja pokalbių laidos vedėja Ellen Degeneres.

„Global news“ portalas antradienį paskelbė, jog net ir po tokio pasirodymo Raibulys rado naujus namus!

Jį priglobusi kanadiečių pora Dennisas ir Susana teigė, jog jau turėjo vieną mastifo mišrūną iš prieglaudos, pastarasis po paseno ir nugaišo, o Raibulį jie įsimylėjo vos pamatę.

„Na, taip, jis atrodo šiek tiek nevaldomas, bet nieko tokio, ko mes iki šiol nematėme“, - juokdamasis sakė Dennis.
Jo teigimu, Raibulys, kuris turėtų būti aviganio ir mastifo mišrūnas, labai primena jų buvusį keturkojį, tik yra daug didesnis. Šuniui šiuo metu yra vieneri – pusantrų metų.

Projektą kartu su orų prognozių laida vystė Edmontono humaniška bendruomenė (viena iš Kanados gyvūnų teisių gynimo ir globos draugijų).