Ugniagesiai, apsiginklavę paralyžiuojančiomis strėlėmis šaudančiais ginklais, buvo pasiųsti ieškoti žvėries Senos ir Marnos rajone netoli šalies sostinės, o iš oro jiems talkino sraigtasparnis.

„Vaikėmės jį nuo šio ryto – policijos pareigūnai mėgina jį užspeisti“, – sakė vienas policijos šaltinis.

Vienas vietos gyventojas pastebėjo tigrą, atklydusį į automobilių stovėjimo aikštelę prie vieno prekybos centro, ir pranešė specialiosioms tarnyboms. Kol kas neaišku, iš kur pabėgo šis plėšrūnas.

Portalas mirror.co.uk pranešė, jog policija užspeitė tigrą krūmuose netoli Paryžiaus, prie teniso kortų.

Šio regiono gyventojai mokomi, kaip elgtis pavojaus atveju, o mokyklų mokytojų paprašyta neišleisti vaikų į lauką, kol žvėris nebus sugautas.

Montevraino, Paryžiaus priemiesčio, atstovai savo „Facebook“ paskyroje paskelbė gyventojo užfiksuotą tigro nuotrauką ir paprašė nevaikščioti bei nevykti automobiliu pro mišką esantį tarp teniso kortų ir futbolo aikštės.

Kol kas tiksliai neišsiaiškinta, iš kur paspruko tigras. Portalas „Le Parisien“ paneigė, kad žvėris ištrūko iš šeštadienį šiose vietovėse viešėjusio cirko.

Realiausia, jog jaunas žvėris (tą policininkai su laukinės gyvūnijos ekspertai nustatė iš rastų pėdsakų) paspruko iš didelio šalia Motevraino priemiesčio įsikūrusio didžiųjų kačių parko.

Tigrą šįryt apie 7.30 val. - 8.30 val. matė keli vietiniai gyventojai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)