Šiuolaikinės technologijos suteikia galimybę pamatyti nepakartojamą vaizdo įrašą, kuriame yra įamžintos šio skrydžio akimirkos ir nuostabi Paryžiaus panorama. Tai - kur kas daugiau nei vaizdas iš paukščio skrydžio, tai – autentiškas žvilgsnis į miestą ir jį supančią erdvę skrendančio erelio akimis.

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas naudojant „Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini“ kamerą, kuri buvo pritvirtinta prie erelio nugaros ir leido užfiksuoti natūralią skrydžio eigą. Maža ir lengva vaizdo kamera buvo pritvirtinta prie paukščio nugaros ir netrukdė jam skristi, o „Sony SteadyShot“ vaizdo stabilizavimo technologija leido gauti kokybišką aukštos rezoliucijos vaizdo medžiagą.

Baltauodegio jūrinio erelio prižiūrėtojas Ž. O. Traversas yra nepelno siekiančios organizacijos FREEDOM vadovas. Šios organizacijos pagrindinis tikslas – atkurti baltauodegių jūrinių erelių populiaciją jų natūraliose buveinėse Prancūzijos ir Šveicarijos Alpių kalnuose.

Jau kuris laikas kompanija „Sony“ bendradarbiauja su FREEDOM ir yra oficiali šios organizacijos rėmėja, prisidedanti prie pagrindinio jos tikslo įgyvendinimo. Naujosios kameros yra naudojamos dokumentinės medžiagos apie baltauodegių jūrinių erelių elgseną natūralioje aplinkoje rinkimui, kuri yra būtina tolesnei analizei, siekiant išsaugoti ir didinti šių paukščių populiaciją.