Vos per dvejus metus ši internete išpopuliarėjusi katė uždirbo beveik 100 milijonų dolerių. Gyvūno atvaizdas puikuojasi ant daugybės produktų: kačių maisto, kavos, puodelių, marškinėlių...

Knygos apie keturkoję patenka į geriausiai parduodamų sąrašus, yra išverstos į 15 kalbų. „Paniurėlė“ net filmavosi kine bei reklamose. Jos puslapiai populiarūs ir socialiniuose tinkluose: „Instagram“ paskyrą seka apie 521 tūkst. žmonių iš viso pasaulio, „Twitter“ – 255 tūkst. gerbėjų. Apie šią keturkoję buvo rašoma ir pirmuosiuose laikraščių, žurnalų puslapiuose.

„Tai ką ji pasiekė per tokį trumpą laiką yra tiesiog neįtikėtina“, – tinklalapiui „Express.co.uk“ teigė katės šeimininkė.

Jau pirmosiomis augintinės populiarumo dienomis, amerikietė galėjo mesti padavėjos darbą. Keturkojė tapo sensacija, kai jos nuotrauka internete pasidalino šeimininkės brolis.
Katė paniurėlė uždirba daugiau nei garsiausi futbolininkai

Katė „paniurėlė“ savo uždarbiu pralenkia net ir daugumą Holivudo įžymybių. Teigiama, kad gyvūnas susikrovė daugiau turto, nei tokie žmonės kaip aktorė Gvinet Peltrou (Gwyneth Paltrow) ar futbolininkas Kristianas Ronaldas (Christiano Ronaldo).