Mišrus aviganis nesitraukia nuo ligoninės ir vis laukia, kada pamatys savo globėją. Deja, jis nežino, šeimininkas mirė ir niekada jo ranka nepaglostys savo augintinio - rašo Fakt.pl.

Ligoninės darbuotojai našlaičiu likusį šunį kartas nuo karto pašeria, o šis savo žvilgsnio nuo durų nenuleidžia nei dieną, nei naktį, gal tik visiškai sutemus kiek prisnūsta. Šuneliu rūpinasi ir ligoniai bei jų artimieji.

„Šunelį vadinu Ištikimuoju” - Facebooke rašo Mazoviecko gyvūnų globos darnuotoja Katarzyna Zaloga. Ir ieško ištikimąjam šuniui naujų gerų šeimininkų, kuris savo elgesiu įrodė didžiulį prieraišumą žmogui, kurį jis mylėjo.

Kai pasirodė žinutė internete, norinčių priglausi Ištikimąjį atsirado dešimtys žmonių, tačiau ar jiems pavyks užkariauti šuns širdį, kuris savo besaikiu ir be galo kantriu atsidavimu įrodė savo meilę mirusiam šeimininkui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)