Kaip praneša portalas TVN24.pl, keturkojis tarp vainikų atsirado po senyvo vyriškio laidotuvių. Žmonės mano, kad šunelis nenorėjo palikti savo šeimininko netgi po jo mirties. Čia jį atsitiktinai aptiko Lenkijos gyvūnų globos draugijos inspektorė Ola Pawlak, kuri šeštadienį su vyru atėjo aplankyti Krakovco kapinėse palaidotų savo artimųjų. Moteriai perkant žvakes, ji išgirdo žmones pasakojant apie šunelį, kuris jau dvi dienos guli tarp vaininkų ant šviežiai supilto kapo.

Moteris ėmė ieškoti šunelio. Greitai surado kapą, kuriame buvo palaidotas 84 metų vyriškis, o prie jo rado inkščiantį šunį. Greta buvo padėtas dubenėlis maistui. Matyt, kažkas iš žmonių nusprendė nelaimėlį pašerti. Tačiau, kai moteris parsivedė šunelį namo ir jam davė paėsti, šis viską tiesiog surijo, nes buvo labai alkanas.

Kol kas neaišku, ar šunelis priklausė mirusiam žmogui, ar tik kapą pasirinko savo guoliui, tačiau žinoma, jog prie kapo jis atsirado iškart po laidotuvių. Šiuo metu jis gyvena gyvūnų globos inspektorės namuose.