Juoda labradorė turi šeimininką ir savo pirmą kelionę autobusu viena patyrė per atsitiktinumą. Šeimininkas dar nebuvo baigęs rūkyti cigaretės, kai atvažiavo autobusas, nuolatos vežantis jį ir augintinį į parką. Kalytė nebegalėjo laukti ir įšoko į autobusą, o šeimininkas nespėjo paskui ją.

Šeimininkas labai jaudinosi ir ieškojo savo šuns. Galiausiai jis surado augintinį lakstantį šunų parke, į kurį visuomet važiuodavo kartu. Nuo to laiko šuo keliauja vienas.

„Kai ji važiuoja viena, aš esu kitame autobuse, jie kursuoja maždaug kas dešimt minučių“, - sakė šeimininkas Jeffas Youngas.

Vietiniai gyventojai ir autobusų vairuotojai jau pažįsta šį šunį. Kad greičiau praeitų laikas, gyvūnas vaikšto po autobusą, keičia sėdėjimo vietas, įsirango tarp kitų keleivių. Bet visada labradorų veislės kalytė pasižiūri pro langą, kad žinotų, kur ji yra. Taip ji puikiai žino, kurioje stotelėje išlipti.

Gyvūnas išgarsėjo tuomet, kai žinomas didžėjus pasidarė kelias asmenukes su juo ir įkėlė į socialinius tinklus.

„Žmonės autobuse jau ieško jos, tai praskaidrina jiems dieną. Jeigu aš einu gatve be šuns, kai kurie atsisuka ir klausia: ei, o kur Eklipsė. Ji turi daugybę gerbėjų, bet kai kurie žmonės skundžiasi. Žinote, visada bus tų, kurie nekenčia šunų. Ji neagresyvi, ji nedvokia, ji nešokinėja ant žmonių. Ji galvoja apie savo reikalus, ieško tuščios sėdynės prie lango ir laukia savo stotelės. Ji niekam netrukdo“, - sakė šeimininkas.

Šunų parke gyvūnas labiausiai mėgsta žaisti su teniso kamuoliuku.