Žvejas Benas Chancey, užsiimantis ekstremalių žvejybos turų „Chew on This“ organizavimu, pasakojo tuo metu žvejojęs grupę žuvų, tačiau meškerė atsilaisvino ir jos kabliukas užkabino netoliese plaukusį ryklį. Ryklys išvertė žveją iš kajako ir žmogui teko kaip įmanoma greičiau plaukti prie kitoje valtyje žvejojusių draugų kompanijos. Draugai jį įsitempė vidun, tačiau, įvertinę situaciją, paragino pačiam pulti ryklį. Taigi vyras taip ir padarė.

„Norėjau laimėti“, - New York Daily News sakė žvejas. Tuo metu aplink žvejus plaukiojo 10 ryklių grupelė, tačiau žvejas vis tiek ryžosi plaukti paskui ant jo kabliuko užkibusį ryklį. Padedamas savo kompanionų, žvejas sugebėjo ištraukti kabliuką ir ryklys nuplaukė šalin nesužalotas.

Bukasnukiai rykliai yra žinomi kaip dažniausiai puolantys žmones. Manoma, kad būtent šie rykliai yra atsakingi už žmonių atakas Niudžersio pakrantėje 1916 metais, pagal kurias ir buvo pastatytas filmas „Nasrai”.

Internautai peržiūrėję šį vaizdo įrašą pasidalijo į dvi grupes – vieni tokią pramogą smerkė, kiti palaikė. O ką manote jūs?